Master Boas himself.

Dominant patriarkalsk mandschauvinist som sætter en ære i at være det, 34 år og på vej mod min bedste alder, narcissistisk tja måske en smule men hvem bekymrer sig om det, besidderisk i forhold til den kvinde  jeg ejer, og ejerskabet er for mig noget af det centrale i det univers som vi lever i, lettere sadistisk er jeg vel også, ellers kan jeg vel ikke nyde at give min slavinde en god omgang med pisken til tårerne står ud af ansigtet på hende, blot for min fornøjelses skyld. Ser det som min opgave og pligt at varetage min kvindes liv på alle planer, være hendes beslutningstager og vejleder gennem livet, dette har vi nu praktiseret i snart 20 år. Mener forøvrigt at denne verden ville se smukkere ud hvis kvinder og mænd fandt deres respektive pladser igen således at der ikke var så mange frustrerede kvinder der tumler rundt uden nogen form for lederskab, desværre lever begrebet om den bløde mand i bedste velgående, jo der er blevet kastreret mange gode mænd i kvindesagens navn, fik jeg forresten nævnt at provokatør er mit mellemnavn ?

Derudover også en, vel nok, ret almindelig familiefar med en stor børneflok, stationcar og et pænt kedeligt mainstream job.

Reklamer

3 kommentarer to “Master Boas himself.”

 1. Lotte Collier Says:

  Mener du virkelig helt alvorligt at vi skal tilbage til de gamle traditioner, hvor man absolut ikke var i tvivl om hvem der bestemte, hvor kvinden var kuet og havde hun en mening skulle hun holde den for sig selv?
  Hvorfor mener du at alle kvinder skal ledes, jeg er hverken frustreret eller tumler rundt, smiler, og du nævnte selv den bløde mand, han er altså kommet for at blive, for kvinderne er vilde med en mand der vil tage barselsorlov et halvt år og hvor er vi altså fælles om det hele. Men de mænd de har en kondition som en kop kakao og er der øretæver i luften er det helt sikkert han puffer kvinden frem. Jeg har arbejdet sammen med de her bløde mænd og det gik op for mig at det var kvinden der styrede alt på hjemmefronten og eftersom vi ikke kan komme uden om dem, så kan vi enten lade os irritere over dem, eller også må vi se at få nogen mænd ud af dem. smiler.

  Hvad er der i vejen med en stationcar? Hvorfor nedgør du dit familieliv som du gør, et pænt kedeligt job, så find dog for fanden noget andet, det skal ikke være kedeligt fordi du har børn. Det er dit liv, så jeg kan jo være ligeglad, men hvis du var min mand så skulle du sprudle af energi og glæde over dit arbejde, men det var bare min mening.

 2. masterboas Says:

  Hej Lotte

  Tak for dine tanker, tror dog at du har misforstået et par småting. Desuden så opfatter jeg jeg dine formuleringer som en anelse overfortolkende. Jeg har intet sted sagt at kvinden skulle være kuet. Tværtimod så mener jeg at det er muligt at leve i et forhold der ikke på nogen måde sætter mand og kvinde lige men hvor det er skarpt defineret hvor magten ligger. Dette kan gøres uden at kvinden på nogen måde skal opleve sig som kuet.

  Den bløde mand orker jeg ganske simpelt ikke at kommentere på. Det moderne samfund har skabt dem og sådan er det sikkert også i fremtiden. Det gør dog ikke at jeg på nogen måde finder det gavnligt for hverken samfundet eller familielivet.

  Den sidste passage i dit indlæg indeholder mange spørgsmål og dem vil jeg springe let hen over da jeg opfatter en del af dem som retoriske. Dog vil jeg lige pointere at jeg ikke finder mit liv kedeligt overhovedet. Jeg skaber selv mit liv og i ydmyghed så har min egen skaberevne sammen med universets evne til at levere spillet rigtig godt sammen således at mit/vores liv har været en drøm.

  En smuk dag til dig og må solen skinne på din vej.

 3. Lotte Collier Says:

  Smiler, du er altså ikke den eneste der kan være provokerende!!!!

  Det var vilje at jeg overfortolkede det du har skrevet , jeg kunne simpelthen ikke lade være med at provokere dig ved at falde helt over i den anden grøft og du sprang i med begge ben.

  Jeg ville på ingen måde genere den måde du har valgt at leve dit liv på, jeg var bare nysgerrig efter at se hvem der gemte sig bagved dine ord.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: