Wind of change

Den kolde vind blæser uden nåde ind over det øde og barske vestjyske landskab på denne årets første dag. Trods det at temperaturen er steget og det er plusgrader, så føles det koldere og barskere end blot for et par dage siden da det var frostklart og vindstille. Alt blæses omkring, træerne ruskes helt ned til rødderne, papir, blade, grene og alt andet der kan flyttes af vinden, virvles omkring og efterlader et syndigt rod og uorden.

Nøjagtig sådan føles mit indre i denne tid, der blæser en kold og nådesløs vind der forsøger at vende op og ned på alt det gamle. Men ligesom den vestjyske natur så er jeg vant til denne tilstand, stædig, uformbar og tilpas rå og barsk af natur til at der skal mere end en kold vind til at vælte rundt på det hele. Ude på vestkysten er man vant til stormen, den kommer og går, man lever med den og vel næsten af den. Sådan er mit liv også, jeg kender stormen og ved hvordan man rider den af. Jeg er ikke lavet af sandsten, ikke af et materialle der ved hvilken som helst påvirkning forandres. Jeg er den samme igår, idag og til evig tid. Med alle mine gode og dårlige sider. Nogle vil sige trygt, nogle vil sige kedeligt og andre igen vil kalde mig stivnakke, det hele er vel rigtigt.

What you se is what you get, no more no less……

Men hvad sker der mon hvis stormen forvandles til en orkan af uset styrke ? Selv den vestjyske prøvede og hærdede natur kan komme op mod kræfter, der er så stærke, at selv de største træer rykkes op med rode….. En skræmmende tanke…. Der er kræfter i dette univers der er så store og voldsomme, at selv den største mest ego-centrede narcissist må opgive sit storhedsvanvid og se sig slået. Menneskets frie vilje er den største kraft i universet, selv Gud må underlægge sig den.

Tilbage er der blot at håbe at universets kræfter er for os og ikke imod os……

Godt nytår.

Reklamer

3 kommentarer to “Wind of change”

 1. Kære Hr. Boas

  Jeg håber rødderne er så godt forankret, at de modstår vestenvindens susen.

  Ønsker et Godt Nytår til jer begge.

  BM

 2. Smukt skrevet… giver mig anledning til at tænke en tanke eller 2.
  lad ikke vinden rive dig omkuld.

  kærligst
  tøsensverden

 3. masterboas Says:

  @tøsensverden Tak for din kompliment dejligt at nogen kan lide det der bliver skrevet, selvom det ikke er så ofte jeg får skrevet. At det samtidig kan give eftertænksomhed er endnu skønnere, og nej jeg vil ikke lade noget rive mig omkuld….

  Skøn dag til dig og dine.

  /Master Boas.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: