Må man mindfucke vanillie-piger

Tja… Jeg ved det i grunden ikke, men det er super underholdende. Hun vidste overhovedet ikke der var noget der hed mindfuck. Hendes hjerne spandt om sig selv og gjorde de mærkeligste knuder. “Du får ikke mine trusser” sagde hun mens hun kiggede bestemt på mig, “vent og se” sagde jeg til hende, “du ender med at gøre som jeg siger”….

Et par dage senere stod jeg i hendes stue og var på vej ud af døren. Stik mig så de trusser sagde jeg til hende, nej udbrød hun, du kan ligeså godt hente dem nu og de skal være uvaskede, hun kiggede vantro på mig, den indre kamp var tydeligt malet i hendes ansigt. Hendes fornuft tabte kampen og urkvinden der vil domineres vandt, hun listede ud og kom tilbage med trusserne ganske tydeligt beklemt og rødkindet. Som den lille skolepige stod hun der til hendes egen forundring og rakte mig trusserne, Dygtig tøs !

En måned er gået og hendes verden er radikalt ændret, hun føjer sig igen og igen. Den selvstændige 25 årige pige der nok ved hvordan tingene skal være, har startet en rejse der både skræmmer og drager hende. En rejse hvor kontrol ikke er noget man kæmper for at bevare, men noget man afgiver. Et helt nyt univers har åbnet sig for hende, et univers hvor kvinder er underkastede og til rådighed for Herrens lyst, hvor hun er krævet og ønsket.

pupilla er ganske sikkert sub, hun ved bare knap nok hvad begrebet dækker over, “jeg er jo bare en vanille-pige” siger hun, “ja du er bare en vanille-pige” svarer jeg hende. Øjeblikket efter kigger jeg hende direkte i hendes smukke øjne og hendes blik søger straks gulvet….

Må man mindfucke en lille vanille-pige…? Jeg ved det ikke men jeg nyder når hendes hjerne slår de vildeste knuder på sig selv for at finde hovede og hale i hvad der foregår, det hun ville have forsvoret ikke kunne ske er sket, hun er i min vold og magt.

pupillas rejse

pupilla under Herrens hænder.

Reklamer

7 kommentarer to “Må man mindfucke vanillie-piger”

 1. Åh det er fantastisk læsning!
  Men var hun nu bare en vanilla pige ? eller kan du som andre Dominante/Sadister bare læse det fra os også selvom vi ikke selv er nået til den bevidsthed.
  jeg genkender hendes hjerneknuder alt for godt, det er jo dem jeg hader…. nej forresten jeg elsker dem Help 😉

 2. masterboas Says:

  @Tøsensverden Mig en glæde at du kan lide at læse med, og hvor skønt at du elsker at hade knuder…..:) Skøn dag til dig.

 3. Kære Master Boas.

  Jeg bliver så glad om hjertet, når jeg læser dine ord.

  Både på Jeres og hendes vegne. Til trods for, at det er mange år siden jeg var, der hvor pupilla er idag, så husker jeg stadig, hvor stor en verden der åbner sig for en.

  Jeg håber, at I må få mange gode oplevelser sammen.

  Mange varme tanker fra
  geisha.

 4. Spændende blog.

 5. Mindes et eller andet :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: